Your Cart

Kerstpakketten

Zoek jij een kerstpakket gevuld met lokale lekkernijen van lokale ondernemers?

Lokale Kerstpakketten

Groningse Schatten support lokale ondernemers in de provincie Groningen. Door kerstpakketten van Groningse Schatten aan te schaffen steunt jouw bedrijf al gauw 10 verschillende Groningse ondernemers.

Het initiatief ‘Groningse Schatten’ is afgelopen jaar ontstaan na de komst van de Corona-crisis. Lokale ondernemers in de provincies Groningen en Drenthe kunnen een steuntje in de rug gebruiken en wij zagen de mogelijkheid om vele ondernemers uit de regio te steunen door lokale producten bij hen in te kopen en deze te gebruiken voor het samenstellen van verwenpakketten.

Kerstpakketten

Naast lokale verwenpakketten verzorgt Groningse Schatten nu ook lokale kerstpakketten. Op deze manier maken kunnen niet alleen jouw medewerkers tijdens de kerstdagen genieten van producten uit de regio, maar draag je ook bij aan een zorgeloze decembermaand voor vele lokale ondernemers. 

In plaats van een regulier kerstpakket aan te schaffen met een veelheid aan producten afkomstig uit het buitenland die de lokale economie ondermijnen, bieden wij daarom een (h)eerlijk alternatief.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij van Groningse Schatten verzorgen het gehele traject en dragen er zorg voor dat iedere stap in het proces regionaal is georganiseerd. Samen kijken wij welke lokale ondernemers in jouw regio gevestigd zijn en wat voor producten zij aanbieden. Hierbij kan worden gedacht aan producten varierend van lokaal gebrouwen bier tot huisgemaakte mosterdsoep en van een Groninger droge worst tot een stuk kaas, vers van de boerderij.

Alle producten zijn afkomstig van Groningse ondernemers; zelfs de dozen worden in Groningen (Pekela) geproduceerd en ingepakt door een Sociale Werkplaats uit de regio. 

Maatwerk

Ons team helpt jou verder bij het kiezen van een kerstpakket dat het beste bij jou en je werknemers past en laat zien wat voor mooie producten de provincie allemaal te bieden heeft. Is er geen bestaand pakket dat naadloos aansluit bij jouw wensen? Dan helpen we bij het samenstellen van een maatwerkpakket, waarbij het zelfs mogelijk is om een pakket samen te stellen gevuld met een mix van Groningse en Drentse producten.

“Wij vinden het belangrijk om in deze uitdagende tijd elkaar te steunen. Met de box verrassen we onze medewerkers én ondersteunen we lokale ondernemers. Wij zien dit dan ook als een mooie manier om onze waardering te uiten en er voor elkaar te zijn.”

André Kool
Afier-Accountants-Tynaarlo-Groningen

Onze Pakketten

Wij hebben pakketten voor elk budget en iedere regio!

SupportYourLocals

Toon je betrokkenheid aan lokale ondernemers en steun hen in deze moeilijke tijd

Waarom Groningse Schatten

Steun lokale ondernemers en verras je medewerkers met heerlijke producten uit de regio.

Lokale Ondernemers

Met 1 pakket support je meerdere lokale ondernemers.

Regiogebonden

De pakketten zijn gevuld met producten uit jouw eigen regio.

Verras je medewerkers

De producten in onze pakketten zijn voor iedereen een verwennerij.

Wat Zeggen Onze Afnemers

Wij hebben al vele medewerkers van verschillende bedrijven blij mogen maken.

Levi houdt de lijntjes kort en is een enthousiaste partner om mee samen te werken. De borrelpakketten zijn ontzettend in de smaak gevallen en werden met een persoonlijk “touch” bij alle collega’s van het Drents Museum bezorgd.

 We kijken uit naar de volgende keer dat we met hem mogen samenwerken!

Drents Museum

Onze populairste pakketten

De Lokale Ondernemers

Wij werken samen met diverse lokale ondernemers uit alle verschillende regio’s in Groningen.

Neem Contact Op

Groningse Schatten

085-1305986

info@groningseschatten.nl

Voordelige verzending

€6,95 per pakket via DPD

100% Veilige Betaling

i-Deal / PayPal / MasterCard / Visa