Your Cart
Veelgestelde Vragen

Frequently Asked Questions

Support Your Locals is ontstaan tijdens de corona pandemie. Support your Locals ondersteunt de lokale ondernemers uit de regio. 

De verwenpakketten zijn samengesteld met de gedachten: een avondje uit. In vrijwel elk pakket zit een fles wijn van een lokale leverancier en lokaal gebrouwen bier(en). Daarnaast zitten er diverse lokale lekkernijen in.

Er zijn 3 verschillende pakketten uit 3 verschillende regio’s. Stad en Midden Groningen, Het Groninger Land en Noordenveld en West Groningen. Op deze manier support je de ondernemers bij jou uit de buurt.

Eigen pakketten kunnen samengesteld worden bij een minimale afname van 20 pakketten.

Ja dat kan! Tijdens het bestelproces kun je in het opmerkingenveld aangeven dat het een vegetarisch pakket moet zijn. Wij zullen dan de vleesproducten vervangen voor een heerlijk alternatief.

Elke Groningse Schat is voorzien van een ansichtkaart. Geef bij de bestelling in de opmerkingen aan wat wij op het kaartje mogen schrijven en de ontvanger ontvangt de Groningse Schat met een persoonlijk en handgeschreven bericht.

Wij leveren Groningse Schatten aan particulieren en aan bedrijven. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Samen supporten we de lokale ondernemers uit jouw omgeving.

info@groningseschatten.nl

085-1305986

De pakketten worden ingepakt door lokale Sociale Werkplaatsen.

Al onze pakketten zijn gevuld met verse lokale producten. Na het plaatsen van de bestelling wordt deze doorgegeven bij de lokale leveranciers. Wij streven ernaar om het/de pakket(ten) binnen 3 dagen te bezorgen.

De bezorging gaat via PostNL. Wij proberen ook zoveel mogelijk zelf de Groningse Schatten te bezorgen zo staan we dicht bij onze supporters.

Na het plaatsen van een bestelling wordt er automatisch een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Kijk ook eens in je spambox. 

Zodra de Groningse Schat klaar is voor verzending krijg je een e-mail dat wij de Groningse Schat op de post hebben gedaan. Zodra wij de Groningse Schat bij PostNL hebben afgegeven is de levering tussen de 1 en 2 werkdagen.

Neem direct contact met ons op! info@groningseschatten.nl of 085-1305986

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Kunnen wij verder helpen?

Neem Contact Op

085-1305986
info@groningseschatten.nl

Voordelige verzending

€6,95 per pakket via DPD

100% Veilige Betaling

i-Deal / PayPal / MasterCard / Visa