Your Cart

Westerwolds Goud - Onstwedde

Geen Hollands borrelpakket is compleet zonder blokje kaas uit de regio! Dat weten wij van Groningse Schatten maar al te goed en dus gingen wij op zoek naar een boerenbedrijf dat zelf zuivelproducten maakt. Het bracht ons naar Westerwolds Goud; want dat smoakt goud.

Bio-boerderij Landleven

Westerwolds Goud is het merk waaronder Bio-Boerderij Landleven haar zuivelproducten maakt. Direct na het melken van de koeien worden zuivelproducten zoals kaas en ijs gemaakt. Door behoud van korte lijntjes wordt de smaak en kwaliteit van de melk goed behouden.

Het bedrijf is al decennialang in handen van de familie Luring. Inmiddels zet reeds de 11e generatie de boerderij voort. Pas sinds 2018 wordt de verkregen melk echter ook op de boerderij verwerkt tot zuivelproducten. Aan ‘een zo goed mogelijk product voor een zo laag mogelijke prijs’ doen ze hier niet. Hier wordt gekozen voor de beste grondstoffen in plaats van de goedkoopste. Ieder ingrediënt wordt bewust gekozen en verwerkt op authentieke wijze. En het resultaat mag er zijn: want hier proef je ouderwets lekkere, duurzame en regionale kwaliteitszuivel!

Westerwolde

Aan de rand van Onstwedde, omringd door akkers en landerijen, vonden wij Bioboerderij Landleven met hun Westerwolds Goud. De unieke samenstelling van de bodem in het gebied, maakt dat de koeien de grassen en kruiden die zij eten omzetten in uniek smakende melk. De streek is hierdoor goed terug te proeven in de kaas met als resultaat: wat je ziet is wat je eet.
Daarom is ons devies: trek erop uit, aanschouw de eindeloos uitgestrekte landerijen en doe je daarna tegoed aan de producten die deze omgeving je biedt. Want proef je de kaas van Westerwolds Goud, dan proef je eigenlijk Westerwolde.

Groningse Schatten

Een lekker wijntje, een uniek biertje: zó lekker, maar niet compleet zonder kleine versnapering. Dus kreeg de kaas van Westerwolds Goud en welverdiend plekje in onze Groningse Schatten. Tover zonder enige moeite dat lekkere plankje op tafel en til je borrelmoment naar een hoger niveau. Levert gegarandeerd ook tevreden borrelgenoten op!

De kaas van Westerwolds Goud zit in het pakket: Groninger Land 

fles-rode-wijn-van-jos-beeres-Groningen

Westerwolds Goud Kaas

Westerwolds Goud biedt een waar assortiment aan boerenkaas. Ter plekke kun je kiezen uit vooraf gesneden en verpakte kazen, of uit vers gesneden kazen. Ook kan gekozen worden uit verschillende smaken, waaronder kaas met tuinkruiden, of kaas met ui en knoflook. Welke smaak in jouw Groningse Schat verschijnt? Dat verschilt! Zo kunnen we je iedere keer opnieuw verrassen.

Jos Beeres - Groningse Schatten

Voordelige verzending

€6,95 per pakket via DPD

100% Veilige Betaling

i-Deal / PayPal / MasterCard / Visa