Your Cart

Slagerij Hemmen - Onstwedde

Écht Gronings genieten… dát vraagt om ambachtelijk gemaakte droge worst. Op zoek naar een slager die zijn vak verstaat kwamen we uit bij Slagerij Hemmen in Onstwedde. Hun passie, vakmanschap en focus op kwaliteit overtuigde ons zonder meer: zeg je Groningse Schatten, dan zeg je Slagerij Hemmen.

Slagerij Hemmen

In 1993 was daar ineens Slagerij Hemmen, een bescheiden winkel met prachtige, pure producten. De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van vernieuwen, uitbreiden en verbouwen zodat steeds meer producten zelf konden worden gemaakt.
In de basis draait het bij Slagerij Hemmen maar om één ding: diervriendelijk en milieubewust vlees. Want alleen met het beste vlees kun je kwalitatief hoogstaande producten maken. Slagerij Hemmen voelt zich verantwoordelijk voor de verkoop van verantwoord vlees. Want vlees met een goed verhaal, is vlees met een goede smaak.

Onstwedde

In de provincie Groningen vinden we de Westerwolde; ooit een landstreek, nu een gemeente. De gemeente wordt gevormd door een aantal dorpen, waarvan Onstwedde bekend staat als grootste van de vijf kerkdorpen binnen gemeente Westerwolde. Maar Onstwedde is veel meer dan een kerkdorp. Het dorp draagt namelijk ook de noemer brinkdorp en esdorp. De omgeving van Onstwedde wordt gekenmerkt door uitgestrekte landerijen met gewassen en vee waar zichtbaar van wordt gehouden en voor wordt gezorgd. En dat proef je!

Groningse Schatten

Geen verwenpakket is compleet zonder échte Groningse droge worst. Van begin tot eind een Gronings product: dat is de reden dat de worsten van Slagerij Hemmen een plekje verdienen in de pakketten van Groningse Schatten. Zowel op zichzelf als in combinatie met de andere producten uit de Groningse schatten is deze droge worst (h)eerlijke versnapering; voor bij de borrel of even tussendoor.

De droge worst van Slagerij Hemmen zit in het pakket: Het Groninger Land

Droge-Worst-Slagerij-Hemmen-Onstwedde-Groningen

Droge Worst

De droge worst van Slagerij Hemmen is afkomstig uit de eigen worstenmakerij. Door gebruik te maken van goede en eerlijke producten zijn de droge worsten gemaakt zonder kunstmatige geur- kleur- en of smaakstoffen. De droge worsten bevatten bovendien geen gluten en geen E-nummers.

Slagerij Hemmen - Groningse Schatten

Voordelige verzending

€6,95 per pakket via DPD

100% Veilige Betaling

i-Deal / PayPal / MasterCard / Visa