Your Cart

Laif en Nuver - Groningen

Juist in deze tijden, waarin het lastig is om vrienden en familie te bezoeken, is het extra belangrijk om te laten weten dat je aan ze denkt. En hoe kan dat beter én persoonlijker dan via een kaartje uit de regio! Daarom gingen wij naar Laif en Nuver: niet zomaar een winkel, maar, zoals de eigenaren het zelf noemen, een heuse soulstore waar ieder bezoek een hele belevenis is.

Laif en Nuver

Voor een bijzonder, stijlvol en origineel interieur kun je terecht bij Laif en Nuver. Naast meubelen vind je hier lifestyle artikelen, woondecoraties en cadeau artikelen, zoals ansichtkaarten. Deze ansichtkaarten onderscheiden zich van alle andere kaarten, omdat ze typerend zijn voor (de stad) Groningen! Vanwege de telkens wisselende collecties raak je bij Laif en Nuver nooit uitgekeken.

Groningen

Verscholen achter de grote markt, aan het Rode Weeshuisstraatje, vind je Laif en Nuver. Waar zij voorheen waren gevestigd in een rijksmonument uit 1723, zijn zij tegenwoordig gehuisvest in een modern, licht en ruim opgezet pand om de collectie zo goed mogelijk tot haar recht te laten komen. 

Aan een bezoekje aan de bruisende binnenstad van Groningen mag een tripje naar Laif en Nuver dan ook niet ontbreken! Geef je ogen de kost aan een veelheid van unieke woon- lifestyle en cadeauartikelen en verwen jezelf of een ander met een bijzonder item.

Groningse Schatten

De ansichtkaarten van Laif en Nuver zijn niet alleen decoratief voor in huis, maar ook geschikt om te verzenden naar vrienden of familie. De kaartjes zijn representatief voor zowel de stad als de provincie Groningen. Maak je huis in deze tijden extra gezellig of verras een ander met een uniek product van Soulstore Laif en Nuver.

De ansichtkaarten van Laif en Nuver zitten in het pakket: Stad en Midden Groningen.

Ansichtkaart-Laif-Nuver-Groningen-Soulstore

Ansichtkaarten

Het pakketje bestaat uit een viertal verschillende ansichtkaarten, waarbij de afbeeldingen en/of de teksten refereren aan (de stad) Groningen.

Laif en Nuver - Groningse Schatten

Voordelige verzending

€6,95 per pakket via DPD

100% Veilige Betaling

i-Deal / PayPal / MasterCard / Visa