Your Cart

Jos Beeres - Groningen

Een verwenpakket begint met een goede fles wijn, zo dachten wij bij het vullen van de eerste Groningse Schatten. En waar kun je voor goede wijnen beter terecht dan bij Jos Beeres uit Noordbroek.

Jos Beeres Wijnkoperij

Jos Beeres: begonnen als banketbakker, doorgegroeid tot wijninkoper en uitgegroeid tot Hofleverancier van de Prins der Nederlanden. Jarenlang gevestigd in de stad Groningen, maar uiteindelijk verhuisd naar het platteland; naar Noordbroek wel te verstaan. Hoewel verhuisd van stad naar dorp, is Jos Beeres tot op heden een begrip in de regio en inmiddels in handen van de familie Snaak. Maar de trend die door Jos Beeres is ingezet wordt door de familie Snaak met verve voortgezet. Want niet zonder reden is de familie Snaak verkozen tot wijnkoper van het jaar. De reden? Opmerkelijk ondernemerschap met een bovengemiddelde dosis persoonlijke aandacht voor klanten.

Noordbroek

Midden in de provincie Groningen vind je het kleine dorpje Noordbroek, dat door de échte Groningers liefdevol ‘Noordbrouk’ wordt genoemd. De naam van het dorp brengt ons terug naar haar ontstaanswijze. Noordbroek, als afgeleide van Nortdabrock wat ‘moerassig land’ betekent, is van origine een veenontgingsdorpje, en rijdend langs de oude huizen is de historie van dit dorpje nog goed zicht- en voelbaar. In het verlengde van de Hoofdstraat, voorbij de oude kerk, vinden we Jos Beeres Wijnkoperij. Een walhalla voor wijnliefhebbers en een must-go voor levensgenieters. Omringd doorwijnen kan
eenieder hier terecht, wijnkenner of niet. De familie Snaak denkt graag mee en adviseert met enthousiasme de leken op wijngebied. Maar ook de echte wijnkenners kunnen hier hun hart ophalen en de lekkerste wijnen kiezen om thuis van te genieten.

Groningse Schatten

Met haar rijke historie en neus voor schatten op wijngebied, mag deze lokale wijnkoperij natuurlijk niet ontbreken als leverancier van Groningse Schatten. Maak kennis met een van de heerlijke wijnen, speciaal door de kenners van Jos Beeres Wijnkoperij voor u geselecteerd. Zonder twijfel dat u daarna zelf een kijkje wil nemen in deze prachtige zaak.


De wijn van Jos Beeres zit in de pakketten: Groninger Land en Stad en Midden Groningen.

fles-rode-wijn-van-jos-beeres-Groningen

Cantine Due Palme Negroamaro del Salento Domiziano 2019

De meest succesvolle huiswijn uit Italië van Jos Beeres Wijnkoperij wordt almaar beter. Angelo Maci
en zijn team maken een strenge selectie van negroamarodruiven en laten de wijn gisten met behoud van de rijpe druivenaroma’s. Vervolgens rijpt de wijn ongeveer vier maanden in kleine eikenhouten fusten.

Niet voor niets werd de Domiziano reeds meerdere malen gekozen tot huiswijn van het jaar op de concoursen van het magazine Proefschrift. Bovendien won de wijn in 2015 een Gambero Rosso- Oscar voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Jos Beeres - Groningse Schatten

Voordelige verzending

€6,95 per pakket via DPD

100% Veilige Betaling

i-Deal / PayPal / MasterCard / Visa