Your Cart

Groningse Schatten

Beleef, Proef en Ervaar Groningen

Ons Verhaal

Support Your Locals met Locals. Groningse Schatten is ontstaan met de missie om eenieder te laten zien en proeven wat voor moois Groningen te bieden heeft. In samenwerking met verschillende lokale ondernemers en Rabobank kring Groningen-Drenthe hebben wij drie verschillende verwenpakketten uit de provincie Groningen samengesteld met zoveel mogelijk lokale producten.

Door het aanschaffen van een verwenpakket voor werknemers, relaties of als cadeau, support je verschillende ondernemers bij jou uit de regio.

Niet alleen de producten komen uit Groningen, ook de inpakwerkzaamheden, bezorging en dozen zijn lokaal georganiseerd. Op deze manier ondersteun je met de aanschaf van een pakket een cirkel van Drentse en Groningse ondernemingen.

Maatwerk

Wij kunnen ook maatwerk leveren en doen altijd een passend voorstel om jou te laten genieten van al het moois dat Groningen te bieden heeft en de economie en werkgelegenheid in Groningen een boost te geven.

Onze Partners

Onze Pakketten

Stad en Midden Groningen

Het pakket van Stad en Midden Groningen is samengesteld met producten van Lokale ondernemers van Stad tot Tynaarlo en van Noordbroek tot Veendam

Het pakket is goed gevuld met verschillende Groningse Lekkernijen en bevat ook een echt leren Chesterfield etui.

#Supportyourlocals

Het Groninger Land

Het pakket van Het Groninger Land is samengesteld met producten van Lokale ondernemers van Onstwedde tot Ter Apel en van Muntendam tot Appingedam

Het pakket is goed gevuld met verschillende Groningse Lekkernijen en bevat ook een leuk gezelschapsspel.

#Supportyourlocals

Noord-West Groningen

Het pakket van Noordenveld en West Groningen is samengesteld met producten van Lokale ondernemers van Zoutkamp tot Leek en van Ezinge tot Leutingewolde

Het pakket is goed gevuld met verschillende Groningse Lekkernijen en bevat ook heerlijke Groninger Blaarkop Kaas.

#Supportyourlocals

Maatwerk

Heeft u liever een pakket op maat? Wij kunnen uit ons groot netwerk van Lokale Ondernemers een pakket op maat maken. Voor elk budget en gelegenheid. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden en wij doen altijd een passend voorstel.

#Supportyourlocals

 

Voordelige verzending

€6,95 per pakket via DPD

100% Veilige Betaling

i-Deal / PayPal / MasterCard / Visa