Your Cart

Eggens Craft Beer

Voor de bierliefhebbers zijn we op zoek gegaan naar lokaal gebrouwen bieren met een geheel eigen karakter. En zo kwamen we uit bij Eggens Craft Beer, want hun motto – Geniet volop, ga voor Eggens  dwingt zichzelf af.

Eggens Craft Beer

Eggens is ontstaan vanuit passie en liefde voor bier. Klein begonnen vanuit huis, maar inmiddels uitgegroeid tot volwaardige brouwerij, worden op dagelijkse basis bieren gebrouwen met vakmanschap en uiterste precisie. Constant op zoek naar nieuwe soorten bieren met de beste kwaliteit, innoveert Eggens en verrast ons keer op keer met nieuwe biersoorten.

Toch blijft ieder biertje ook onmiskenbaar Eggens. Dit wordt bereikt doordat voor alle verschillende bieren wordt gekozen voor een krachtige basis van mout, aangevuld met unieke kruiden en verschillende soorten hop. Dit is de basis, waarop Eggens met succes voortborduurt.

Groningen

Door de grote successen die Eggens boekt, groeit het bedrijf snel. Na korte periode vanuit huis te hebben gebrouwen, wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van de ketels van andere Groningse brouwerijen. Voor het jaar 2020 heeft Eggens Craft Beer echter de ambitie volledig zelfstandig te gaan opereren vanuit een eigen brouwerij in de stad Groningen. Deze ambitie komt voort uit de behoefte om mensen meer te kunnen vertellen over hoe een product is ontstaan en hoe het wordt gemaakt. Extra reden dus om Eggens Craft Beer op de voet te volgen. Want wie weet kun je binnen afzienbare tijd genieten van een Eggens Biertje ín de brouwerij

Groningse Schatten

In korte tijd heeft dit bedrijf naam gemaakt met zijn karakteristieke maar toegankelijke bieren. Geproduceerd in Groningen konden we dan ook niet anders dan de producten van Eggens op te nemen in onze Groningse Schatten. Geniet van de heerlijke bieren en combineer ze met de andere overheerlijke lokale producten uit ons verwenpakket. Wedden dat je nooit meer anders wil?

De bieren van Eggens zitten in de pakketten: Groninger Land en Mix-Groningen.

Eggens-Bier-Blond-IPA-Groningen

Eggens Zwaar Blond

De Eggens blond heeft een heerlijke frisse moutsmaak, een klein bittertje en verschillende fruittonen door de vier verschillende hopsoorten die zijn gebruikt: Perle, Saaz, St. Goldings en Centennial. Daarnaast wordt het bier gekenmerkt door toevoeging van onder meer koriander en sinaasappelschil. Eggens Zwaar Blond is heerlijk om te combineren met zoutige borrelhapjes.

Eggens IPA

De Eggens IPA is door de gebruikte hopsoorten Cascade, Cashmere, Centennial en Comet toegankelijk en fruitig. Het bitter van de soorten hop zorgt voor een hoge smaakintensiteit en lange afdronk
Eggens IPA is goed te combineren met curry of andere kruidige gerechten maar bijvoorbeeld ook als borrelbier met een heerlijke kaas.

 

Het Groninger Land

Martijn-Eggens-Groningse-Schatten
Voordelige verzending

€6,95 per pakket via DPD

100% Veilige Betaling

i-Deal / PayPal / MasterCard / Visa