Your Cart

Banketbakkerij Borgman - Groningen

Voor een zoete lekkernij om verwenpakket Stad en Midden Groningen compleet te maken, dachten wij direct aan Banketbakkerij Borgman; sinds jaar en dag en begrip in Groningen en omstreken.

Banketbakkerij Borgman

Borgman staat bekend om haar banket, taart, huisgemaakte bonbons en chocolade. Al meer dan 90 jaren lang wordt het assortiment dagelijks vers bereid, volgens vaste en originele receptuur. Alle producten zijn huisgemaakt met natuurlijke ingrediënten; zo ook de heerlijk zachte roomboterkoek. Hét product voor een échte feel-good middag of avond.

Helpman

Aan de zuidkant van de stad Groningen is Helpman gelegen; tegenwoordig een wijk van de stad Groningen, maar tot 1915 een dorp, gelegen op de hondsrug en ingeklemd tussen Groningen en Haren. De wijk voelt nog steeds bijzonder aan: stads, maar met de gezelligheid van een dorp. 

Omringd door ruim opgezette straten, prachtige gebouwen en veel groen, vind je in het centrum van de wijk Helpman Banketbakkerij Borgman in een historisch en sfeervol pand. Eenmaal in de buurt kun je niet anders dan je neus achterna: de geuren van vers banket, gebak en chocolade verleiden eenieder tot een zoete versnapering.

Groningse Schatten

De boterkoek van Borgman is niet alleen lekker, maar ook een lokaal bereid product. Gevestigd in de stad Groningen is Banketbakkerij Borgman vanuit de gehele provincie eenvoudig bereikbaar. Zin in een verwennerij voor jezelf, je vrienden of familie? Doe je dan tegoed aan het assortiment van Banketbakkerij Borgman. 

De boterkoek zit in het pakket: Stad en Midden Groningen.

Boterkoek

De roomboterkoek is ongevuld, (h)eerlijk en zacht. De koek is goed voor 8 royale punten.

Banketbakkerij Borgman - Groningse Schatten

Voordelige verzending

€6,95 per pakket via DPD

100% Veilige Betaling

i-Deal / PayPal / MasterCard / Visa